Mesa Bouwbedrijf is een allround bouwonderneming voor zowel particulieren als bedrijven.
Mesa Bouwbedrijf

085-0196996

Vragen? Bel direct!
a

Timmerwerk

TIMMERWERK DOOR MESA BOUWBEDRIJF

Er komt veel meer kijken bij timmerwerk dan een hamer en hout. Timmerwerken laten verrichten door een specialist is de eenvoudigste manier om zowel kleine als grote aanpassingen te maken in en rond het huis, zonder daarvoor uw eigen huishouden te moeten onderbreken. Mesa Bouwbedrijf biedt werkzaamheden aan van professionele kwaliteit.

Timmerwerk

TIMMERWERK IS MEER DAN GEWOON TIMMEREN

Naast het bewerken van hout is een timmerman ook bedreven in het behandelen van andere materialen, zoals metalen en composiet. Meubels of kasten maken is voor Mesa Bouwbedrijf geen enkel probleem. Wij kunnen u altijd kwaliteit en duurzaamheid verzekeren. Zelfs een dierenhok maken of meubilair herstellen behoort tot de verantwoordelijkheden van onze specialisten!

Mesa Bouwbedrijf INSCHAKELEN VOOR AL UW TIMMERWERK

Als er veel werk te doen is in huis, maar u zelf niet de tijd en energie hebt om hier zelf mee aan de gang te gaan, schakelt u Mesa Bouwbedrijf in. Met onze doelgerichte en professionele aanpak kunnen wij alle klussen tot een goed einde brengen. Wilt u meer informatie over Mesa Bouwbedrijf, bel dan of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Mesa bouwbedrijf

U kunt bij ons terecht voor:

Projectontwikkeling
Nieuwbouw
Restauratie
Renovatie
Onderhoud
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers
Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.
review

“Zeer tevreden met onze projectontwikkelaar.”

Alles goed geregeld en vooraf besproken. We zouden met hout gaan werken en ons werd geadviseerd om met staalconstructie te werken. Super blij achteraf!

Ramin

Vraag een offerte aan voor uw project

review

“Toppers, werken netjes en snel.”

Werken netjes, geen troep op de bouw. Zeer betrouwbaar bouwbedrijf die samen met jouw zoekt naar de juiste oplossing. Vakkundige mensen en superblij met het eindresultaat!

Tommy

Vraag een offerte aan voor uw project

review

“Vakkundige en professioneel personeel!”

Goed bedrijf dat veel afweet van bouwkundige projecten. Mesa bouwbedrijf is een van de betere partners om mee samen te werken als u een project heeft waar veel aan moet gebeuren.

Hans

Vraag een offerte aan voor uw project

Bekijk ons werk

Bekijk hieronder enkele foto's uit onze portfolio bij Mesa bouwbedrijf!

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons formulier invullen of bellen naar: 085-0196996. Bij aannemer en klussenbedrijf Mesa bouwbedrijf bent u aan het juiste adres!

Chat openen