Mesa Bouwbedrijf is een allround bouwonderneming voor zowel particulieren als bedrijven.
Mesa Bouwbedrijf

085-0196996

Vragen? Bel direct!
a

Restauratie

Renovatie en bouwbeheer

Mesa Bouwbedrijf kan u van dienst zijn bij het renoveren of bouwen van uw pand. We doen alles van kleine reparaties tot complete renovatie- en bouwprojecten. Tijdens elke fase van het project behouden wij nauw contact met u en verzorgen wij regelmatige updates. We doen ons uiterste best om uw project binnen het budget te houden en op tijd te leveren. Onze relaties met veel van onze aannemers resulteren in kortingen die we aan u doorberekenen.

Wij treden op als algemeen projectleider. We hebben een team van gespecialiseerde aannemers voor: kozijnen, gipsplaten, schilderen, tegels, dakbedekking, elektriciteit, loodgieterij, vloeren, timmerwerk en meer.

Restauratie
Als u een kostenoverzicht wilt van het gehele renovatieproject kunt u een offerte aanvragen. Deze is afhankelijk van de omvang van het werk en de afwerkingsmaterialen. Kleine en cosmetische reparaties, zoals schilderen en reconditioneren van vloeren, kunnen bijvoorbeeld slechts een paar dagen duren.

Mesa Bouwbedrijf biedt een professioneel team aan voor het doorlopen van de projecten van begin tot eind, waarbij minimale elementen worden uitbesteed. Al onze specialisten zijn vriendelijk, benaderbaar en deskundig, wat ervoor zorgt dat we de meest effectieve oplossingen kunnen leveren met een mooi resultaat.

Mesa bouwbedrijf

U kunt bij ons terecht voor:

Projectontwikkeling
Nieuwbouw
Restauratie
Renovatie
Onderhoud
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers
Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.
review

“Zeer tevreden met onze projectontwikkelaar.”

Alles goed geregeld en vooraf besproken. We zouden met hout gaan werken en ons werd geadviseerd om met staalconstructie te werken. Super blij achteraf!

Ramin

Vraag een offerte aan voor uw project

review

“Toppers, werken netjes en snel.”

Werken netjes, geen troep op de bouw. Zeer betrouwbaar bouwbedrijf die samen met jouw zoekt naar de juiste oplossing. Vakkundige mensen en superblij met het eindresultaat!

Tommy

Vraag een offerte aan voor uw project

review

“Vakkundige en professioneel personeel!”

Goed bedrijf dat veel afweet van bouwkundige projecten. Mesa bouwbedrijf is een van de betere partners om mee samen te werken als u een project heeft waar veel aan moet gebeuren.

Hans

Vraag een offerte aan voor uw project

Bekijk ons werk

Bekijk hieronder enkele foto's uit onze portfolio bij Mesa bouwbedrijf!

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons formulier invullen of bellen naar: 085-0196996. Bij aannemer en klussenbedrijf Mesa bouwbedrijf bent u aan het juiste adres!

Chat openen