Mesa Bouwbedrijf is een allround bouwonderneming voor zowel particulieren als bedrijven.
Mesa Bouwbedrijf

085-0196996

Vragen? Bel direct!
a

Badkamers

Een badkamer wordt dagelijks gebruikt en hoort mooi en comfortabel te zijn. Denkt u na over een renovatie of wilt u een complete verbouwing? Dan bent u bij Mesa Bouwbedrijf aan het juiste adres.
Badkamers

ALLROUND

Mesa Bouwbedrijf is een allround bouwonderneming en weet precies wat er gedaan moet worden met nieuwbouw of badkamers die gerenoveerd moeten worden. Voor elke fase in uw project kunnen wij u van dienst zijn. Gaat het om het optimale gebruik van de ruimte, de bouwtekeningen of de installatie van het sanitair? Wij kunnen u adviseren en helpen met het realiseren. Wenst u vloerverwarming? Mesa Bouwbedrijf kan het voor u regelen. Ook voor het tegelen en de afwerking, zoals schilderwerk en het plaatsen van accessoires, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij besteden aandacht aan de akoestiek en het energieverbruik door bijvoorbeeld na te denken over een goede isolatie.

CONTACT

Bent u op zoek naar een specialist op gebied van nieuwbouw of renovatie van uw badkamer? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte of een gesprek over de mogelijkheden.

Mesa bouwbedrijf

U kunt bij ons terecht voor:

Projectontwikkeling
Nieuwbouw
Restauratie
Renovatie
Onderhoud
Elektrische installaties
Stucwerk
Beal Mortex
Schilderen
Metaalconstructie werk
Aanbouw & uitbouw
Meubel en interieurbouw
Kozijnen
Badkamers
Sloopwerk
Betonwerk
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieter

Ja, bel mij terug

Heb je liever dat wij jou terugbellen? Vul hieronder je gegevens in.
review

“Zeer tevreden met onze projectontwikkelaar.”

Alles goed geregeld en vooraf besproken. We zouden met hout gaan werken en ons werd geadviseerd om met staalconstructie te werken. Super blij achteraf!

Ramin

Vraag een offerte aan voor uw project

review

“Toppers, werken netjes en snel.”

Werken netjes, geen troep op de bouw. Zeer betrouwbaar bouwbedrijf die samen met jouw zoekt naar de juiste oplossing. Vakkundige mensen en superblij met het eindresultaat!

Tommy

Vraag een offerte aan voor uw project

review

“Vakkundige en professioneel personeel!”

Goed bedrijf dat veel afweet van bouwkundige projecten. Mesa bouwbedrijf is een van de betere partners om mee samen te werken als u een project heeft waar veel aan moet gebeuren.

Hans

Vraag een offerte aan voor uw project

Bekijk ons werk

Bekijk hieronder enkele foto's uit onze portfolio bij Mesa bouwbedrijf!

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons formulier invullen of bellen naar: 085-0196996. Bij aannemer en klussenbedrijf Mesa bouwbedrijf bent u aan het juiste adres!

Chat openen